De trainer

Mijn naam is Michaële de Vreede,

Ik word blij van de natuur, samen muziek maken, zingen, motorrijden, ons nieuwe huis in Nijmegen én zeker ook van mijn twee studerende kinderen. Zij maken mij beiden een ervaringsdeskundige, want met hen heb ik best het een en ander te stellen gehad, net als veel ouders met hun kinderen! Zorgen over gamen, gepest worden, vriendschappen en erbij willen horen, ruzies over huishoudelijke klusjes, telefoon op de kamer, alcohol…

Daarnaast haal ik mijn kennis en ervaring uit mijn (afgeronde) opleidingen tot creatief therapeut (hogeschool Utrecht) en basisschoolleerkracht (pabo). Veel cursussen en trainingen (waaronder Rots en Water), die vooral gericht waren op de sociaal emotionele ontwikkeling, hebben me hierbij steeds meer richting gegeven bij het uitvoeren van mijn passie: het geven van weerbaarheidstrainingen.  

Naast mijn part time werk op de basisschool, geef ik trainingen op scholen en particulier, in groepen en individueel. Dit vormt een mooie combinatie!

Meer dan 15 jaar heb ik zo honderden kinderen geholpen wijzer en sterker te worden. En er is nog veel werk te doen. Heerlijk werk! En ik ga er dan ook graag nog jaren mee door!

Want wat is er mooier dan een kind te zien dat blij is omdat hij kracht in zichzelf aanboort;
omdat hij iets durft te doen of iets nu beter begrijpt?  

Heb je vragen over jouw kind, of wil je je aanmelden voor de volgende training? Stuur mij gerust een bericht.