ZelfverzekerdKind.nl Leerkracht aan huis

Leerkracht aan huis


Wanneer een kind de leerstof op school niet allemaal begrijpt, kan het gefrustreerd raken.

De motivatie of het zelfvertrouwen kunnen hieronder lijden.

Ik kan met uw kind kijken waar de struikelblokken zitten, waarna we samen aan de slag gaan. Vaak kan het scheppen van overzicht en visueel maken van leerstof, tezamen met tips, goede oefeningen en werkbladen veel verhelderen. Ik onderzoek samen met uw kind welke manier van leren het beste aansluit en reik manieren en hulpmiddelen aan om het leren te vergemakkelijken. Omdat ik ook als leerkracht werk, ben ik goed op de hoogte van de opbouw van de verschillende vakken en heb ik de beschikking over goede, toepasselijke werkbladen. De cursussen ‘Beelddenktrainer’ (‘rechts inhalen’) en ‘Ik leer leren’ hebben me hiervoor ook de nodige tools gegeven.

Ook kan het fijn zijn de basis beter in te slijpen, zodat het kind het tempo van de klas wellicht weer kan bijbenen.


Tarief & Overzicht

Voor alle basisschoolleerlingen (6 t/m 12 jaar) en jongeren tot 14 jaar.

Dit is individuele bijles (bij u thuis, regio Nijmegen). Ik hanteer een prijs van 20 euro per 45-50min. Vaak zijn 2 of 3x al voldoende om uw kind weer op weg te helpen. Een combinatie met sociaal emotionele begeleiding is ook mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden en aangepast tarief!

*Voor scholieren van de middelbare school (1e en 2e leerjaar) kan ook bijles worden gegeven op het gebied van Nederlands en Frans.

Stuur een bericht om de mogelijkheden te bespreken.