Leerkracht aan huis

Leerkracht aan huis voor alle basisschoolleerlingen (6 t/m 12 jaar) en jongeren tot 14 jaar

Wanneer een kind de leerstof op school niet allemaal begrijpt, kan het gefrustreerd raken. De motivatie of het zelfvertrouwen kunnen hieronder lijden. Ik kan met uw kind kijken waar de struikelblokken zitten, waarna we samen aan de slag gaan. Vaak kan het scheppen van overzicht en visueel maken van leerstof, tezamen met tips, goede oefeningen en werkbladen veel verhelderen. Omdat dit een paar bezoeken zijn van 45 minuten, hoeft dit geen kostbare zaak te zijn en….uw kind kan weer verder!

Omdat ik ook als leerkracht werk, ben ik goed op de hoogte van de opbouw van de verschillende vakken en heb ik de beschikking over goede, toepasselijke werkbladen. Door mijn opleiding tot beelddenktrainer kan ik ook beelddenkende kinderen die overzicht en visuele uitleg nodig hebben, goed helpen. Dus of het nu gaat om plussommen, om trucjes voor keersommen of uitleg over het bijvoeglijk gebruikt deelwoord; ik kom verhelderende uitleg geven aan uw kind. Ik heb de opleiding gevolgd bij ECLG en ben ook te vinden op hun website: http://www.eclg.nl/beelddenken/trainers-limburg  

Daarnaast ben ik ‘ik leer leren’-trainer. Dat wil zeggen dat ik samen met uw kind onderzoek welke manier van leren het beste past en geef ik uw kind manieren en hulpmiddelen om het leren te vergemakkelijken. Dit is geschikt voor kinderen die moeite hebben met leren, maar ook voor kinderen die op de basisschool niet hebben hoeven leren omdat het ze zo gemakkelijk af ging. Zij moeten op de middelbare school leren hoe zij moeten leren, omdat het niet meer vanzelf gaat. Ik help daar graag bij in slechts een paar bijeenkomsten.

Ook middelbare scholieren kunnen bij mij terecht voor bijles in de vakken Nederlands en Frans (1e en 2e jaar).  

 

 

 

 

Zet me op de lijst

Vul hier je naam en emailadres in als je wilt dat ik je informeer over nieuwe cursusdata.