Start weerbaarheidstraining

Oct 13, 2015 by     No Comments    Posted under: Uncategorized

In december 2019 heeft een groepje kinderen de training weer met succes afgerond!

De volgende training zal plaatsvinden in Grubbenvorst.

Er zal dit schooljaar (vóór juli 2020) nog een groep starten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en een groep voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Hou de website in de gaten of stuur een mail naar info@michaele.nl

In de zes bijeenkomsten van anderhalf uur, vol met leerzame en leuke oefeningen, leer je bij jezelf te blijven, je sterker te voelen, waardoor je sterker durft te doén. Ook wordt aandacht besteed aan rollenspellen met pestsituaties. De bijeenkomsten worden afgesloten met het doorslaan van een plankje. Zie verder bij Inhoud van de training.

Na elke bijeenkomst krijgt u een verslagje, waarin de oefeningen worden uitgelegd. Zo blijft u goed op de hoogte en kunt u thuis refereren aan geoefende vaardigheden, waardoor deze beter beklijven.

 

Tijd: 13.30 u tot 15.00 u

Eenmaal ouderbijeenkomst, de donderdag na de 1e training (19.00u-20.00u).

Kosten: 185 euro. Dit is 6 x anderhalf uur training en 1 uur ouderbijeenkomst.Locatie zal dit keer de speelzaal van basisschool De Kameleon in Grubbenvorst zijn.

Wilt u uw kind opgeven voor een training, laat me dit dan weten via deze site. Ik stuur vervolgens een inschrijfformulier welke u ingevuld retour kunt mailen. De inschrijving is dan definitief en uw kind is verzekerd van een plek.

 

Geef hier je reactie

XHTML: Gebruik deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Zet me op de lijst

Vul hier je naam en emailadres in als je wilt dat ik je informeer over nieuwe cursusdata.