Start weerbaarheidstraining

Oct 13, 2015 by     No Comments    Posted under: Uncategorized

In het voorjaar van 2023 zal er weer een training worden georganiseerd voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Dit vindt meestal plaats op de woensdag(eind)middag.

In zes bijeenkomsten van anderhalf uur, vol met leerzame en leuke oefeningen, leer je bij jezelf te blijven, je sterker te voelen, waardoor je sterker durft te doén. Ook wordt aandacht besteed aan rollenspellen met pestsituaties. De bijeenkomsten worden afgesloten met het doorslaan van een plankje. Zie verder bij Inhoud van de training.

Na elke bijeenkomst krijgt u een verslagje, waarin de oefeningen worden uitgelegd. Zo blijft u goed op de hoogte en kunt u thuis refereren aan geoefende vaardigheden, waardoor deze beter beklijven.

Na aanmelding krijgt u een intakeformulier met vragen over de hulpvraag van uw kind. Er is geen intake-gesprek, maar mocht u twijfelen of de training juist is voor uw kind, dan kunt u contact opnemen. We kijken dan samen of het aanbod passend is bij uw vraag.

Wilt u uw kind opgeven voor een training, laat me dit dan weten via deze site. Ik stuur vervolgens een inschrijfformulier welke u ingevuld retour kunt mailen. De inschrijving is dan definitief en uw kind is verzekerd van een plek.

Geef hier je reactie

XHTML: Gebruik deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>