ZelfverzekerdKind.nl Artikelen Leerkracht aan huis

Leerkracht aan huisCategories:

Heeft uw kind moeite met rekenen, spelling, taal of begrijpend lezen? Extra uitleg bij u thuis, op een fijne en duidelijke manier, kan dan zorgen dat uw kind weer goed verder kan!

Ik ben een ervaren basisschoolleerkracht en kom bij u langs (regio Nijmegen) om samen met u en uw kind te kijken waar de struikelblokken zitten. Daarna gaan we aan de slag met de betreffende stof, op een heldere manier. Ik richt me allereerst op het creëren van overzicht (waar hebben we het nu eigenlijk over?) en oefen met uw kind op een leuke, luchtige manier de leerstof. Ook geef ik hierbij tips en ezelsbruggetjes. Omdat ik ook beelddenktrainer ben, werk ik erg visueel en maak ik gebruik van werkbladen die lastige stof vereenvoudigen. Uw kind kan na een paar bijeenkomsten weer op gang zijn geholpen. En loopt het in de toekomst weer ergens tegen aan? Dan neemt u gewoon weer contact op.

Eventueel langere afstand in overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *